Massage

               Massageform og virkninger


Alle typer for massage har en afslappende virkning på krop og sjæl. Spændinger opløses, blodet strømmer friere i årerne og dermed næres musklerne og affaldsstofferne frigøres. Derfor forbedres bevægeligheden i muskler og led.

 

Massage styrker immunsystemet og virker smertestillende, da kroppen udskiller endorfiner, der er kroppens naturlige morfinstof. Massage sænker blodtrykket og giver en dybere og lettere vejrtrækning. Massage forkorter restitutionstiden efter muskelskader og hjælper muskelfibrene i at heles og undgå arvæv.

 

Massage kan behandle specifikke livsstilsrelaterede problemer: musearm, golfalbue, spændingsrelateret hovedpine, iskiassmerter, overbelastningsskader m.m. Desuden er massage afstressende og giver ro i sindet. Det giver overskud til at opfange nye stress-signaler og reagere hensigtsmæssigt.

Der findes flere former og retninger for massage, der kan have forskellige formål, men fælles for dem alle er, at det giver en stor oplevelse af velvære, egen pleje og øger bevidstheden mellem krop og sjæl.